Gotlands Trädgårdstjänst - Trädgårdstjänster på Gotland
Gräsmatta innan klippning
Tomt efter klippning
Gödsling av gräsmatta
löv borttagning gotland
snö borttagning gotland
Trädgårdsskötsel Gotland
trädgårdsskötsel gotland
trädgårdsservice

Vill du ha snyggare gräsmatta än grannarna?

Glöm inte rut-avdraget
Stiga gräsklippare
Visby Bil & Maskin AB

Gotlands Trädgårdstjänst

Trädgårdstjänster på Gotland

-- Njut av extra ledig tid - vi gör din vardag lite enklare, lite mindre jobbig, lite skönare --

 

Det är ett klokt beslut att hitta ett bra trädgårdsservice företag att arbeta med, för att minimera stressen över att hantera ditt privata eller företagets trädgårdsservice behov. Sedan 2013 har Gotlänningar och sommargotlänningar anlitat Gotlands Trädgårdstjänst. Som en familjedriven bransch ledare är vi stolta över det arbete vi gör och de resultat vi kan få för dig.

 

En del av det som har hjälpt oss att vinna vårt oklanderliga rykte är vårt engagemang för överlägset utförande och kundvård. Men det beror också på vårt unika sätt att erbjuda klipptjänster. Vi vill kunna utveckla ett långsiktigt samarbete med våra kunder, vilket innebär att hjälpa till med mer än att bara klippa gräset. Vårt mål är att hjälpa dig att odla, upprätta och behålla en hälsosam gräsmatta som innebär mycket mer än att bara klippa.

Låt oss erbjuda dig tjänsterna, liksom de råd som behövs för att ta hand om din gård och arbeta tillsammans för att säkerställa livslängden för din gräsmatta.


Våra tjänster

 • Gräsklippning
  med åkgräsklippare eller med
  vanlig klippare med/utan uppsamlare.
  Även grovklippning av grövre växtlighet!
  Se filmen till höger
 • Grästrimmning
  runt hus och annat.
 • Kantklippning
  dvs. rak o skarp kant mellan fast yta
  t.ex. betong, asfalt och gräsmatta.
 • Gödningsspridning
  vår/höst. Gärna i kombination med att gräsmattan luftas med en jordluftare, görs medan man klipper gräset.
 • Körning med en sk.Detacher, dvs. en typ av vertikalharvning där man lyfter upp de gamla avklippta och torra gräsresterna som hamnar direkt på jorden och täpper till för regnvatten och syre till rötterna. Direkt efter detta så kan man så i med nya gräsfrön, en typ av reparation av gräsmattan.
 • Lövuppsamling
  eller/och löv-blåsning.
 • Bortforsling av löv och trädgårdsavfall.

 

Gräsklippning och vårdspecialist

Ett av våra special områden råkar vara kvalitativ gräsklippning och skötsel. Medan vissa husägare börjar tänka att de kommer att kunna utföra dessa uppgifter på egen hand, men sen inser de snabbt det är helt enkelt inte är fallet. Spara din fritid och låt oss ta hand om era servicebehov för klippning och annat relaterat gräsklippningsarbete. Plus, du behöver inte bry dig inte om att låsa upp värdefulla värden som du sen ställer i ditt garage för en överdriven gräsklippare som du bara använder för en del av året och måste betala för bränsle och reparation.

Lämna arbetet till Gotlands Trädgårdstjänst.

 

Varför du borde välja oss för din trädgårdsbehov

Du borde veta att vi också hjälper våra kunder genom att erbjuda viktiga tjänster som snöborttagning och säsongsrensning av tomten samt klippning av mindre häckar mm. När det gäller att ta hand om vad som händer precis utanför ditt hem vill vi vara det namn du litar på för dessa tjänster. Oavsett huruvida det ökar attraktionen från gatan, ökar din njutning av din egendom eller gör ditt liv enklare, vill Gotlands Trädgårdstjänst vara en del av att det ska hända.

 

Om du är redo att ta reda på mer om vad vi har att erbjuda dig, som det främsta valet från ett lokalt trädgårds företag, Ring oss NU!

Inte alla företag är lika nogranna och välrenommerade eftersom inget annat klippföretag är oss! Kom i kontakt med oss just nu och låt oss komma till handling så att din trädgård kommer i form.

 

Gräsmatte sådd och i såning av nya gräsfrön (overseed) (med luftning)

Gräsmatte sådd och insåning i befintlig gräsmatta är idealiskt för att hjälpa till med att skapa en gård eller fylla på för ett område som slits efter daglig användning. Det finns rätt tid och sätt att göra det, så låt oss ta hand om det för dig.

 

Säsongsstädning

När årstiderna ändras måste du städa av gräsmattan för att hjälpa till att få saker att visa upp sina bästa sidor igen. Det är inte bara det, utan säsongsrensning som är idealiskt för att hjälpa din gård att bli så bra som möjligt. Ta bort det lager av skräp som kväver det, skär av ljus och vatten och skapar en plats för skadlig mögel att växa.

Vi använder Roundup Plug

till stubbar mm

Roundup Plug
Cub Cadet mowers

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
OK, STÄNG MEDDELANDET