Gotlands Trädgårdstjänst - Trädgårdstjänster på Gotland

Om Gotlands Trädgårdstjänst!

Vår högsta prioritet är nöjda kunder.

Vår största fördel är vårt kunnande och våra år av erfarenhet i branschen. Dessutom ordnar vi de snabbaste och mest effektiva lösningarna för dig. Självfallet med ett personligt bemötande och stor omtanke. Vi jobbar för att konstant förbättra oss och våra tjänster. Varje kund är en möjlighet för oss att förbättra våra tjänster.

 

Vi på Gotlands Trädgårdstjänst utför trädgårdstjänster såsom gräsklippning och mycket mer. Vi lägger stor vikt vid att utföra våra tjänster med omsorg och med fokus på kunden. Hos oss hittar du även en verkstad för alla typer av maskiner för gräsunderhåll samt service och reparationer. Med oss får du professionell hjälp till din trädgård, oavsett behov.


Men vi erbjuder inte bara trädgårdstjänster - vi har även ett brett utbud av filter och filtersatser till maskiner och traktorer.
Tyvärr har vi ingen utrustning för bilar!


Vi säljer och servar produkter från MTD, Cub Cadet och AL-KO, vilket innefattar allt från handräfsor till proffsmaskiner. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder.

Gotlands Trädgårdstjänst är ett företag som grundades 2008 och är stolta över att vara ett genuint Gotlands ägt företag.

 Hitta till oss!

Googlemaps