Gotlands Trädgårdstjänst - Trädgårdstjänster på Gotland
gräsytevård

Trädgårdstjänster åt privatpersoner och företag med prislista.

Gräsklippning på Gotland
med eller utan uppsamlare.

<1500m² fast pris, trimning ingår, över >1500m² timpris, begär offert här


Grästrimning
Runt hus och annat.
Timpris, begär offert här


Kantklippning
Dvs. rak o skarp kant mellan fast yta t.ex. betong, asfalt och gräsmatta
Timpris, begär offert här


Gödningsspridning

Vi erbjuder professionell gödningsspridning för din trädgård under våren och hösten. Vi rekommenderar att kombinera gödningsspridningen med luftning av gräsmattan med en jordluftare, vilket kan göras samtidigt som gräsklippningen. Låt oss ta hand om din trädgård och se till att den får den näring den behöver för att blomstra och vara vacker året runt.
Timpris, begär offert här


Körning med en sk.Detacher, dvs. en typ av vertikalharvning

Vi förstår vikten av att ta bort de gamla avklippta och torra gräsresterna som kan täppa till för regnvatten och syre till rötterna. Genom att lyfta upp och avlägsna dessa rester kan vi sedan så i med nya gräsfrön för att ge din gräsmatta en fräsch och ny look. Ta hjälp av oss för att få en vacker och välskött trädgård på Gotland.

Timpris, begär offert här

  • Vertikalskärning

    Vårt viktigaste fokus är att vertikalskära gräsmattan för att skära av gräsrötterna och dela på dem. Detta främjar tillväxten av nya strån och gör gräset tjockare och tätare. Genom att regelbundet använda vår vertikalskärare kan du skapa en fantastisk gräsmatta med tät och frodig gräsbevuxenhet.


    Direkt efter detta så kan man så i med nya gräsfrön, en sk. översåning, därefter täcker man de precis utströdda fröna med en dressjord med en kompostspridare vilket gör att fröna gror snabbare och bättre, en typ av reparation av gräsmattan. Detta sker bäst på vår och höst (Sept)


Timpris, begär offert här

Vertikalskärning

Lövuppsamling
eller/och löv-blåsning. Bortforsling av löv och trädgårdsavfall om man behöver.

Vi rekommenderar att ni kontaktar oss i mycket god tid för att boka denna tjänst, då vi använder maskiner som kräver bra väderförhållanden.
Timpris, begär offert här


Vi erbjuder schemalagda klippningar

för att hålla din trädgård i bästa skick under hela säsongen. Oavsett om det gäller trädgårdsarbete eller hållning av tomten kan du räkna med att vi är prisvärda och ger dig kvalitetsservice. Vi erbjuder även förmånliga prisuppgifter och har möjlighet till RUT-avdrag, vilket gör det ännu mer fördelaktigt att anlita oss som privatperson. Kontakta oss för mer information!