Gotlands Trädgårdstjänst - Trädgårdstjänster på Gotland

Trädgårdstjänster på Gotland


Det är ett klokt beslut att hitta ett bra service företag att arbeta med, för att minimera stressen över att hantera ditt privata eller företagets trädgårdsservice behov.
Sedan 2013 har Gotlänningar och sommargotlänningar anlitat Gotlands Trädgårdstjänst. Som en familjedriven bransch ledare är vi stolta över det arbete vi gör och de resultat vi kan få för dig.

 

En del av det som har hjälpt oss att vinna vårt oklanderliga rykte är vårt engagemang för överlägset utförande och kundvård. Men det beror också på vårt unika sätt att erbjuda klipptjänster. Vi vill kunna utveckla ett långsiktigt samarbete med våra kunder.
Vårt mål är att hjälpa dig att odla, upprätta och behålla en hälsosam gräsmatta som innebär mycket mer än att bara klippa.

Låt oss erbjuda dig tjänsterna, liksom de råd som behövs för att ta hand om din gård och arbeta tillsammans för att säkerställa livslängden för din gräsmatta.

 

Gräsklippning och vårdspecialist

Ett av våra special områden råkar vara kvalitativ gräsklippning och skötsel. Medan vissa husägare tänker att de kommer att kunna utföra dessa uppgifter på egen hand, för att sen inser helt enkelt att så är inte fallet. Spara din fritid och låt oss ta hand om era service behov för klippning och annat relaterat gräsklippningsarbete. Plus, du behöver inte bry dig inte om att låsa upp värdefulla värden som du sen ställer i ditt garage för en överdriven gräsklippare som du bara använder för en del av året och måste betala för bränsle och reparation.

 

Varför du borde välja oss för ditt trädgårdsbehov

Vi hjälper också våra kunder genom att erbjuda viktiga tjänster som säsongsrensning av
tomten samt klippning av gräsmattan, gräsmatterenoveringar, mm. När det gäller att ta hand om vad som händer precis utanför ditt hem vill vi vara det namn du litar på för dessa tjänster. Oavsett huruvida det ökar attraktionen från gatan, ökar din njutning av din egendom eller gör ditt liv enklare, vill Gotlands Trädgårdstjänst vara en del av att det ska hända.

 

Om du är redo att ta reda på mer om vad vi har att erbjuda dig, som det främsta valet från ett lokalt trädgårds företag. Inte alla företag är lika noggranna och välrenommerade eftersom inget annat klippföretag är oss!
Kom i kontakt med oss just nu och låt oss komma till handling så att din trädgård kommer i form. Ring oss NU!


Gräsmatterenovering

Har du en gräsmatta som börjar se lite trött ut, är fläckig eller saknar gräs helt eller delvis, du har kanske mossa och mycket ogräs?
Ring oss NU!


Gräsmattesådd och isådd av nya gräsfrön (overseed) (med luftning)

Gräsmattesådd och översåning i befintlig gräsmatta är idealiskt för att hjälpa till med att skapa  eller fylla på ett område som slits efter daglig användning.
Det finns rätt tid och sätt att göra det, så låt oss ta hand om det för dig.

 

Säsongsstädning

När årstiderna ändras måste du städa av gräsmattan för att hjälpa till att få saker att visa upp sina bästa sidor igen. Det är inte bara det, utan säsongsrensning som är idealiskt för att hjälpa din gräsmatta att bli så bra som möjligt. Ta bort det lager av skräp som kväver det, skär av ljus och vatten och skapar en plats för skadligt mögel att växa.


Du kan läsa mer om våra tjänster här

Gräsmatta innan klippning
Tomt efter klippning
Trädgårdsskötsel Gotland
trädgårdsskötsel gotland
löv borttagning gotland
Gödsling av gräsmatta