Gotlands Trädgårdstjänst - Trädgårdstjänster på Gotland

Trädgårdstjänster på Gotland


Gotlands Trädgårdstjänst är en pålitlig och professionell trädgårdsservice på Gotland. Vårt oklanderliga rykte bygger på vårt engagemang för överlägset utförande och utmärkt kundvård. Vad som också skiljer oss åt är vår unika approach när det kommer till klipptjänster. Vi strävar efter att utveckla långsiktiga samarbeten med våra kunder för att säkerställa deras långsiktiga trädgårdsbehov. Vi är ett familjedrivet företag som förstår vikten av att minimera stressen kring dina privata eller företagets trädgårdsservicebehov. Lita på oss för att ge dig den hjälp du behöver för att ta hand om din trädgård på bästa sätt.

 

Gräsklippning och vårdspecialist

Vi är experter på trädgårdsarbete och vi har en specialisering inom kvalitativ gräsklippning och skötsel. Många husägare tror att de hinner eller orkar utföra dessa uppgifter själva, men snabbt inser de att det inte är så enkelt. Ge oss möjligheten att ta hand om din trädgård och du kommer att få en välklippt gräsmatta som är felfri och välskött.

 

Varför du borde välja oss för ditt trädgårdsbehov

Vi är det perfekta valet för dina trädgårdsbehov av flera anledningar. För det första erbjuder vi en omfattande lista med tjänster, inklusive säsongsrensning av tomten, klippning av gräsmattan och gräsmatterenoveringar. För det andra har vi lång erfarenhet och expertis inom området, vilket gör att vi kan leverera högkvalitativa resultat varje gång. Slutligen strävar vi alltid efter att erbjuda exceptionell service och överträffa våra kunders förväntningar. Välj oss för att få en trädgård som är fräsch, välskött och vacker året runt.


Gräsmatterenovering

Har du en gräsmatta som börjar se lite trött ut, är fläckig eller saknar gräs helt eller delvis, du har kanske mossa och mycket ogräs? Då behöver du våra trädgårdstjänster på Gotland! På Gotlands Trädgårdstjänst erbjuder vi professionella och pålitliga tjänster för att återställa och förbättra din gräsmatta. Ring oss NU!


Gräsmattesådd och isådd av nya gräsfrön (overseed) (med luftning)

Gräsmattesådd och översåning i befintlig gräsmatta är idealiskt för att hjälpa till med att skapa eller fylla på ett område som slits efter daglig användning. Det finns rätt tid och sätt att göra det, så låt oss ta hand om det för dig.Kontakta oss idag för att diskutera ditt gräsmatteprojekt!

 

Säsongsstädning

Vi på Gotlands Trädgårdstjänst är experter på trädgårdsskötsel och erbjuder en mängd olika tjänster som hjälper din trädgård att visa upp sina bästa sidor året om. Då årstiderna ändras är det viktigt att städa upp gräsmattan och ta bort skräp som kväver och skapar plats för skadligt mögel att växa. Vi hjälper dig att få din gräsmatta att se så bra som möjligt ut genom säsongsrensningar samt rätt gödsling.
Lita på oss för att ge din trädgård den kärlek och vård den förtjänar.


Du kan läsa mer om våra tjänster här

Gräsmatta innan klippning
Tomt efter klippning
Trädgårdsskötsel Gotland
trädgårdsskötsel gotland
löv borttagning gotland
Gödsling av gräsmatta