Gotlands Trädgårdstjänst - Trädgårdstjänster på Gotland

Service & Reparationer samt reservdelar
av och till Trädgårdsmaskiner på Gotland

Med vår kunskap och erfarenhet kan vi ta hand om er gräsklippare, vi erbjuder service och reparationer för de flesta kända märken på marknaden.
Hos oss kan du vara säker på att din trädgård är i trygga händer!

  • Batteri eller Bensin drivna maskiner
  • Gå gräsklippare
  • Åk gräsklippare
  • Robot gräsklippare (AL-KO, Cub Cadet)
  • Trimmer
  • Motorsågar
  • Snöslungor


Vår specialitet:
Klippo, Stiga, MTD och Cub Cadet samt AL-KO även Walker Mowers

Vi arbetar med de bästa varumärkena inom trädgårdsmaskiner, såsom Klippo, Stiga, MTD och Cub Cadet, AL-KO och även Walker Mowers.
Du kan lita på oss för att leverera högkvalitativa tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en vacker trädgård!


Vi erbjuder professionella trädgårdstjänster för både privatpersoner och företag, samt offentlig sektor. Med våra långa erfarenhet och skicklighet kan vi leverera resultat av hög kvalitet och kundnöjdhet. Vi garanterar alltid full service och strävar efter att överträffa dina förväntningar. Välj oss för en trädgård som kommer att imponera på alla!


Vi erbjuder nu även Akrylat bensin i både 2-takt och 4-takt. Vi har 5-liters och 25-liters dunkar tillgängliga, samt fat för de som behöver större volymer! Kontakta oss för mer information eller för att beställa.

Läs mer om Fuchs här

Varför välja oss? Vi på Gotlands Trädgårdstjänst kan erbjuda dig bättre service och snabbhet än många andra inom branschen. Vi sätter alltid kvalitet före kvantitet och kompromissar aldrig när det gäller att utföra ett bra jobb. Du kan lita på att vi levererar service och reparationer av högsta standard.


Du kan alltid meddela dig till oss via vårt kontaktformulär!

Vi finns på Broväg, 2 km efter brandstationen mot Fårösund och precis innan gamla ”Visby bil museum”


ALLA är varmt Välkomna!

För att hjälpa er att ta hand om er gräsklippare och hålla den i toppskick, har vi samlat några användbara länkar med information och tips. Låt oss vara er pålitliga partner när det kommer till trädgårdsarbete.