Gotlands Trädgårdstjänst - Trädgårdstjänster på Gotland

Gotlands Trädgårdstjänst tipsar

Så här sköter du din gräsklippare

Problem med små motorer som står stilla en längre tid!

Vi erbjuder professionell reparation och service av gräsklippare. Vi vet att dagens bränslen, som kommer från bensinmacken med 95-oktan och 98-oktan, innehåller ethanol som kan orsaka problem. Våra experter är medvetna om att packningar och membran inte tål ethanol och kan gå sönder. Ethanol drar även till sig vatten och oxiderar aluminium och mässing, vilket kan skapa stopp i förgasaren. Lita på oss för att lösa dina gräsklippares bränslerelaterade problem.


LÖSNING 1: Du kan använda dig av Briggs Fuel Fit® 10ml/L bensin, bränsletillsatsen motverkar detta genom att lägga en hinna i motorn och bränslesystemet. Tillsatsen innehåller s.k Detergenter som förhindrar uppbyggnad av smuts, rengör och är effektiv för att bibehålla motorns prestanda i topp. Och stabiliserar bränsle upp till 3 år för enklare start.

LÖSNING 2:

Vi är specialiserade på gräsklippar reparationer och service, och vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa arbeten till våra kunder. För att säkerställa att din gräsklippare fungerar optimalt använder vi endast Akrylatbensin som håller i minst 3 år och inte drar åt sig vatten. Med den här bensinen får motorn en bättre prestanda och blir både starkare och mer bränslesnål. Så hos oss får du bara fördelar!